Dockhus i Kalmar

Dockhus i Kalmar
Nu är Torsdagens, hela veckans faktiskt, TV-tittande klart. Jag följer två program: Kustbevakarna och Gordon's kitchen nightmares och återigen måste jag säga hur chockerad jag är över hur många märkliga kockar och äckliga restaurangkök det finns... Men sen finns det ju såklart de som är bra också, under våra dagar i Kalmar hittade vi flera stycken riktigt mysiga sådana med väldigt god mat:)
Bilden är som sagt från Kalmar.

Gott nytt - lite i efterskott:)

Gott nytt - lite i efterskott:)
Det här är en bild från nyårsafton så det känns kanske lite sent att lägga upp den nu, men den skulle lika gärna kunna vara tagen på någon födelsedag eller så...:)
Har tagit den hemma på tomten.
Har suttit och pluggat nästan hela långa dagen idag, känner mig faktiskt riktigt duktig för det brukar inte gå så här bra för mig att plugga när jag sitter själv hemma, men idag fungerade allt som det skulle:)

Snö, backar, skidor...

Snö, backar, skidor...
Nu när våren äntligen börjar komma hit efter den långa och envisa hösten(!!!) har jag blivit sugen på att både åka skidor och ut och åka båt i skärgården... Vilken kombination - tror nästan att vattenskidor är min grej:-)
Idag har jag haft två föreläsningar på universitetet och därefter åkte jag direkt till mitt jobb för att boka upp mig på lite kurser jag ska hålla på lördag och tisdag. Ser verkligen fram mot det, tycker det är lika roligt varje gång jag jobbar. Nu är det sovdags för min del, måste upp tidigt imorrn för att försöka läsa så mycket jag orkar i marknadsföringsboken, hela min torsdag är räddad;-) Men sen på kvällen kommer belöningen - Gordon!:-)
Sov gott!
Bilden är från Åre.

Himlen är oskyldigt orange, eller hur var det nu...

Himlen är oskyldigt orange, eller hur var det nu...
Go'morron. Jag börjar inte förrän 10 idag så har lite tid över att lägga in en bild nu innan jag ska göra mig iordning.
Dagen börjar med 2 timmar marknadsföring för att avslutas med tre härliga timmar redovisning:P
Bilden är från Fornudden i Tyresö.

Monteliusvägen

Monteliusvägen
Det är ju trots allt kväll nu - tack vare det kom jag på den mycket uppfinningsrika
tanken att lägga in en bild som jag tagit på just natten:-)
Platsen är Monteliusvägen på Södermalm och kameran är riktad mot Slussen. Om någon av er inte besökt den platsen ännu vill jag verkligen rekommendera er att göra det. Det är faktiskt riktigt fint och om man slipper duggregnet som anföll oss när vi var där är det riktigt mysigt:-)

Vågar du

Vågar
En stor våg som slog upp mot en av bryggorna på Stenstranden på Torö.

Spåren till trädet

image9
Har precis tagit en dusch efter ett träningspass så nu är det snart sängen som gäller för min del:) Lägger in en till bild från Viksjö... Tycker den är rätt mysig!

Fårhage

Fårhage
Jag har lite att ta igen eftersom jag slarvat så under gårdagen så här kommer ytterligare ett blogginlägg;)
Fick förövrigt min första kommentar idag, tack Aami det känns oerhört bra:)
Bilden är tagen i Viksjö.

Stenbadet

Stenbadet
Slarvade lite igår med att uppdatera bloggen så här kommer en bild:) Fick ju nästan lite dåligt samvete när jag inte hade tid att lägga in något nytt igår... Bilden är tagen på ett bad som heter Stenbadet i Tyresö och är förövrigt tagen på kvällen - nu är det alltså inte tal om någon solnedgångsbild;)

Hellasgården

image6
Nu har jag precis kollat klart på Gordon's Kitchen Nightmares och borstat tänderna:) Blir lika fascinerad över Gordons personlighet varje gång jag ser det programmet:) Han kan vara hur otrevlig (ärlig) som helst men trots det så blir det bra i slutändan i alla fall:)
Bilden är återigen en solnedgångsbild (tycker bättre om solnedgångar än soluppgångar av någon konstig anledning;)) och är tagen vid Hellasgården.

Ireviken

Ireviken
Nu börjar det snart bli läggdags - igen! Är faktiskt riktigt riktigt trött:)
Tänkte avsluta kvällen med en solnedgångsbild från Gotland.

Jungfrun

Jungfrun
Nu är det äntligen sovdags. Har vart iväg och klättrat i fyra timmar så är jag helt slut :)
Bilden är tagen 25km norr om Visby och föreställer rauken "Jungfrun" i solnedgång för er som inte redan listat ut det:)

Västervik

Västervik
Solnedgång i Västervik.

Söderköping

Söderköping
Det här får bli första bild-inlägget. Bilden är tagen i Söderköping precis intill Göta-Kanal.
Jag fotar det mesta men det som ligger mig varmast om hjärtat är porträtt, miljöbilder, arkitektur och dramatiska landskapsbilder... Okej, jag erkänner - jag tycker om allt som har med bilder och med foto att göra :)

Okej, nu finns jag här också :)

Min tanke med den här bloggen är att jag på ett smidigt sätt ska kunna lägga in bilder som jag själv tagit. Det kan även hända att jag kommer fylla bloggen med text (i brist på nya bilder) om mig själv och mina nära :)

RSS 2.0