ORN-1 klar!

Nu börjar det närma sig helg igen och det känns verkligen skönt. Har bara ett par timmar kvar i skolan imorgon innan det återigen är dags att stänga av väckarklockan - i en dag åtminstone:-) Idag har jag suttit på universitetet i laduvikssalen och skrivit en organisationstenta i nästan 3,5 timmar. Det var inte fullt så kul men trots skrivkramp och hjärnsläpp lyckades jag få till ett resultat som jag själv känner mig nöjd med. Är hur som helst jätteglad att den är över. Nu är det bara tre tentor kvar, för min del, innan det är loooov! Efter tentan stötte jag ihop med Maria och det var roligt - ända till vi blev tillsagda av en inte allt för glad tentavakt... Det var tydligen talförbud där vi satt och pratade så det fick bli ett väldigt snabbt avslut på samtalet. Hur som helst var det kul att träffa henne:-)

Bilden är från Hästhagsbadet i Tyresö (Fornudden).
image43

Vilken helg!

Går det att få en mycket bättre vårhelg än den här? Strålande sol, sommarvärme, långpromenad på Djurgården och en riktigt rolig och utmanande cykeltur i skogen. Åh, varför kan inte varje helg vara såhär bra för?:-) Jag har i och för sig haft rätt mycket att plugga den här helgen men det goda överväger det jobbiga läsandet inför tentan på torsdag. Apropå det så är snart första terminen på programmet slut - nu är det snart bara 7 terminer kvar... Tiden bara springer iväg...

En av de roligaste sakerna med att fota är möjligheten att gå tillbaka till det som varit. Att plocka fram ett speciellt ögonblick i livet som man kommer ihåg är väldigt fascinerande. Här kommer ett av alla de ögonblick som jag kommer ihåg. Som ni ser börjar Ramses bli större och större, på bilden är han drygt 3 månader gammal.

image42

Föresten, har ni lagt märke till att jag bloggar oftare och oftare nu?:-)

Vatten

Av någon konstig anledning har det återigen dröjt länge sedan förra blogginlägget och jag vet inte riktigt vad jag kan skylla på... Kan jag anklaga blogg.se för att sajten inte riktigt vill det jag vill? Eller måste jag bita i det sura äpplet och erkänna att jag faktiskt både kan och borde bli bättre på att blogga? Jag har hundratals bilder till som jag skulle kunna lägga in här på bloggen så därför måste jag börja sätta lite fart! En av mina idéer är att lägga in två blogginlägg per dag för att få lite bättre fart, men jag får får se lite hur det går med det med tanke på dagens inte allt för höga frekvens - En sak är i alla fall säker: Jag ska bli bättre på det:-)
Idag kom min kompis hem efter fem, alldeles för långa, månader i Asien. Det var otroligt roligt att få träffa honom igen och jag ser fram mot att få höra mer om resan!
Apropå resa så var ju jag iväg och reste lite förut... Här kommer därför en bild därifrån;-)

image41
Bilden är tagen i Västervik nere vid hamnen.

RSS 2.0