Explosion

Explosion
Godmorgon.
Nu undrar säkert någon av er vad jag gör uppe såhär dags en lördagsmorgon... min förklaring är att jag ska jobba:) Måste nämligen ta bussen vid nio för att komma fram i god tid innan och jag har ingen lust att återupprepa gårdagens åka-till-skolan-kaos, därför ställde jag klockan på halv åtta för att vara på den säkra sidan. Och titta - jag är vaken! Nu gäller det bara för mig att inte somna om:)

Bilden är en av de mest stressiga bilder jag någonsin tagit, eller rättare sagt, resan dit gick blev stressig. Jag såg ca: 15 minuter innan det såg ut som på bilden att det var påväg att bildas en gloria av solstrålar kring molnen, jag samlade ihop kameran med sitt stativ och kastade mig in i bilen för att köra så snabbt jag kunde, dock helt laglydigt, till ett bad på Fornudden i Tyresö där jag visste att jag skulle kunna se hela solnedgången. Jag var så fascinerad av skådespelet att jag blev kvar 1,5 timmar vid badet tills det blev helt mörkt ute. Jag hoppas jag får uppleva något liknande igen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag fick också gå up tidigt idag för att hinna med bussen till jobbet.
Bilden var ju skitfin! :)
ha en bra dag.

2008-03-08 @ 08:03:36
URL: http://emeloj1.blogg.se
Postat av: caroline

ohh shiet vilken vacker bild! vad har du för kamera??

2008-03-08 @ 08:08:09
URL: http://McLineFly.blogg.se
Postat av: Maria

åh så vackert!
lycka till på jobbet

2008-03-08 @ 09:38:06
URL: http://glife.se/fashionstars
Postat av: Jenny

Den lilla vita saken sitter inuti objektivet. Vet som sagt inte hur den har kommit in där men den har suttut där ett tag nu och jag kan inte få bort den. Ska prata med någon som kan mycket om kameror men det kommer nog sluta med att jag måste lämna in den i alla fall. Tror att det är gratis ett år framåt efter det att jag skaffade kameran så det blir nog inte dyrt alls.

2008-03-08 @ 11:13:01
URL: http://jangelica.blogg.se
Postat av: Jonte

Solnedgångar kan vara de vackraste som finns, jävligt schysst bild du tog där.

2008-03-09 @ 15:42:24
URL: http://jonashilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0