Drickapaus

Idag har vart en sån där dag när jag hunnit med allt jag planerat förutom att plugga inför tentan. Aja, det kommer ju en dag imorgon också och då kommer jag förhoppningsvis kunna ta igen den pluggtid jag missade idag:-) Ikväll tänkte jag lägga in två bilder på samma gång för att det ska hända lite mer saker i bloggen:-)

Om man stannar alldeles för tvärt när man springer fort kan det hända att ens alldeles för stora kostym åker fram i ansiktet - det var precis det som hände Ramses under drickapausen påväg hem från uppfödaren:-) Nej riktigt så var det faktiskt inte, han var sådär skrynklig och rynkig när han var liten, det är han faktiskt fortfarande, dock inte lika mycket:-)
Drickapaus

Äntligen hemma i Stockholm efter en lång bilfärd. Ramses trivs så bra på gräsmattan att han till och med kan lipa lite åt mig - det kanske berodde på att han tröttnade på att ständigt vara framför kameran?!:-)
image32

Kommentarer
Postat av: Sofia

jätte söta bilder :) kollade på ramses blogg och vad stor han har blivit!

2008-03-22 @ 16:07:11
URL: http://envanmedenbil.blogg.se
Postat av: Maria

nämen fy vad söt sista bilden :D

Theo blir 7 månader i april!

2008-03-23 @ 10:50:42
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: amanda

svar: tack :D Ja precis! Kände att jag inte riktigt orkade bry mig, bara att längden på håret är kvar ;P Och frisörer är rätt konstiga med deras blickar haha :P

2008-03-23 @ 19:29:26
URL: http://aami.blogg.se
Postat av: Karin

Nej jag dör va söt =) =)

Superfinbild och ett utsökt tillfälle att ta ett kort! hehe

2008-07-01 @ 21:34:27
URL: http://karinviola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0