Äntligen lite nya bilder...

Idag har jag efter ett långt kamerauppehåll äntligen vart iväg och tagit några nya bilder. Skolan, seglingen och mycket annat har "lånat" tid och därför har jag inte kommit ut så mycket. Hur som helst var det roligt att få använda kameran, stativet och min fina knapp på en sladd;-) När vi var ute hittade mamma och jag en övergiven liten fågelunge som satt och pep på en klippa vid vattnet. Jag hoppas verkligen att hennes mamma hittar henne så hon kommer hem till sitt bo igen.

Bilden är en av de som jag tog nu ikväll. Skakningsoskärpan är medveten så den behöver ni inte kommentera;-)


Gavin var strålande bra!

Efter en trevlig middag på en uteservering i stan gick vi bort mot Berns salonger kl. 19.45 för att lyckas få en bra plats eftersom vi hade ståplatser. När vi kom bortåt mot Berns var det visst fler än vi som hade tänkt samma tanke. Enda skillnaden var att de hade tänkt den aningens tidigare än oss:) Den 500 meter långa kön ringlade sig hela vägen från Berns, genom hela Berzelii park och ut på gatan. Som tur var lyckades vi springa på en kompis som stod ganska långt fram i kön och efter det kunde vi också göra det:) Gavin klev inte in på scen förrän kl. 22.10 så det blev en lång väntan, men det var det helt klart värt!

En av de sämsta sakerna med låtar som man aldrig hört förut är att det kan vara väldigt svårt att hitta dem igen... Precis det hände mig på konserten, eller rättare sagt innan konserten hade börjat. De spelade först Joey Degraws skiva (Gavins storebror) men därefter spelade de låtar med andra artister och det är såklart en av dem låtarna som jag fastnat för - typiskt. Jag är inte helt säker på hur melodin gick mer än att jag tyckte den var väldigt bra:P Det var i alla fall en man som sjöng och sången innehöll pianospel. Jag lyckades urskilja en textrad: "I don't need nobody", men hur mycket jag än sökt på google har jag inte lyckats hitta den... Om det är någon av er som vet vilken låt det är eller som har en gissning om vad tusan det är jag hört så får ni gärna säga till:)

Idag har jag suttit och pluggat hela dagen inför min tenta på måndag så nu är jag rätt trött. Men nu är det äntligen dags att sova:) Sov gott!
Bilden är tagen vid Hästhagsbadet i Tyresö.


Gavin Degraw på Berns

Trots mina lovord i ett av de senaste blogginläggen har jag inte lyckats blogga så ofta som jag tänkt... Men, bättre sent än aldrig - det är väl så man säger?:-)
De senaste veckorna och helgerna har bestått av segling och mycket plugg. Sista tentan är på måndag och sen är det äntligen dags för ett välbehövligt lov!!! Har förövrigt lyckats få till rätt röda axlar av solen, men det är rätt snyggt tycker jag;-)
Nu måste jag snart åka iväg, ska se Gavin Degraw med en kompis på Berns. Ska bli riktigt skoj att se honom live:-) Hoppas det blir lika bra som jag tror att det kommer bli. Hur som helst är det trevligt att äta middag på någon uteservering i stan i det fina vädret:-)


Bilden är tagen i Jämtland.

RSS 2.0